KESÄKYNSILAKKOJEN KUNINGATTARET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäkynsilakkojen kuningattaret ovat löytyneet! Lumenen Gel Effect-kynsilakat ovat nousseet blogimaailmassa jo pienimuotoiseksi ilmiöksi, mutta kirjoittamalla vielä oman näkemykseni näistä uutuuslakoista, haluan varmistaa sen, että jokainen minunkin lukijoistani nappaa tämän kesäkynsilakkavinkin talteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen käyttänyt nyt muutaman viikon ajan vain ja ainoastaan saamiani Lumenen Gel Effect-lakkoja. Tiedättekin jo, kuinka hurahtanut olen erilaisiin kotona tehtäviin hellävaraisiin geelilakkauksiin, joten sanapari Gel Effect kynsilakkapullon kyljessä sai minut hihkumaan riemusta. Lumenen lakat on näppärä levittää litteän siveltimen ansiosta, ja kahdella lakkakerroksella saat aikaiseksi geelilakoille tyypillisen, ”pullean” lopputuloksen. Lakka peittää kynnen tasaisesti ja kuivuu nopeasti. Nämä lakat toimivat kuitenkin ilman lamppuja ja muita välineitä, et tarvitse kestävään lopputulokseen edes alus- tai päällyslakkaa. Poistaminenkaan ei aiheuta otsalle tuskanhikeä. Lakka lähtee näppärästi pois aivan tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

GLISTERING SEA – KIMALLUS  2  IN THE FIELD – PELLON LAIDALLA
3  DEWY FLOWERS – KASTEENRAIKAS  4 CC NAIL CONCEALER
5  BARE LANDSCAPE – KARUA KAUNEUTTA 

Kuten jo varmasti huomasittekin, näistä lakoista on vaikea keksiä mitään huonoa sanottavaa. Negatiivisia puolia miettiessäni, yksi huono puoli kuitenkin löytyi. Lakat kestävät liian hyvin. Sävyjä on nimittäin valittavana valtava määrä ja kesä loppuu ennen kuin olen ehtinyt jokaista testata! Mutta toisaalta, tämä taitaa olla ongelma vain tälläiselle tuuliviirille kuin minä, joka vaihtaa lakan sävyä mielellään vähintään viikon välein.

Todisteeksi kestävyydestä en lyö teille ruutuun kuvaa juuri lakatuista kynsistäni (sellainen löytyy tosin Instagramistani täältä), vaan lakkauksesta, joka on ollut kynsilläni jo kaksi viikkoa. Lakka kiiltelee edelleen samalla tavalla kuin vastalakattuna ja lakan lohkeilua on havaittavissa ainoastaan vain parin kynnen kärjellä. Minähän sanoin, kesän kestävin lakka, no question about it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joko onnistuin vakuuttamaan teidät siitä, että tälle lakalle on vaikea löytää varteenotettavaa kilpailijaa? Kuten kuvista kuitenkin jo saatoit arvata, niille, jotka rakastavat nudeja ja neutraaleja lakkauksia, suosittelen edelleen Lumenen CC Nail Concealer-lakkaa. Tuosta CC-tuotteesta kynsille kirjoittelinkin jo aiemmin täällä, ja kuten vajaasta pullosta voit päätellä, tuote on ollut näillä kesäkynsillä ahkerassa käytössä.

Gel Effect-lakat rantautuivat kauppoihin maaliskuussa ja kesän kannattavin lakkahankinta kustantaa 5,90e. Näiden lakkojen ohi ei kannata kaupassa kävellä. Joko olette testanneet?

// Looking for that perfect summernailpolish? I just found it. Lumene’s new Gel Effect-nailpolishes are absolutely amazing. They last long, look shiny and chic and there are so many different colors to choose from. You just have to try it babes!


Kategoria(t): kauneus. Avainsanat(t): , . Kirjoittaja: Noora. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

16 vastausta artikkeliin ”KESÄKYNSILAKKOJEN KUNINGATTARET

 1. En ole vielä testannut mut kiinnostuin :) varpaankynsiin pitäis hankkia kesäksi joku vähä räväkämpi väritys. Yleensä mulle kelpaa vaan noi tollaset nro. 4 ja 5 sävyt. :)

  • Varpaankynsiin suosittelen näitä erityisesti, sillä ne todella kestävät! :)

   Itselläni on nyt varpaan kynnet ollut lakattuna tuolla pinkillä sävyllä, ja parissakaan viikossa ei ole lakka lähtenyt halkeilemaan! :)

 2. Nuo ovat kyllä parhaita lakkoja ikinä!! Tuo sävy Kasteenraikas mun täytyy jostsin kyllä löytää!! :)

  Ihanaa päivää sulle Noora!

  • Kyllä, samaa mieltä Sara! <3

   Kasteenraikas nousi omien lemppareideni kärkipäähän, se näyttää todella kauniilta päivettyneen ihon rinnalla! :)

 3. Testannut olen ja erinomaisiksi todennut minäkin! Ehkäpä voisi vielä pari sävyä käydä kotiuttamassa kesää varten! ;)

  • Kesällä tulee kynsiä lakattua kyllä todella ahkerasti, ja Gel Effect-lakoista löytyy niin valtavasti kauniita sävyvaihtoehtoja! :)

 4. Aivan ihania värejä!:D oon vähän laiskistunut kynsien lakkaamisen suhteen nyt kevään aikana mutta eihän nuita voi olla kokeilematta;-)

  • Kesällä lakkailusta innostuu aina jotenkin uudestaan, kun kauppoihin rantautuu uusia sävyjä ja päivettyneen ihon rinnalla ne sähäkämmätkin värit näyttävät niin upeilta! :)

 5. Noita lakkoja löytyy multa kolmessa eri sävyssä ja tälläkin hetkellä kynsissä on gel effect lakkaa. Oon kyllä ollut tyytyväinen, kuten lumenen kosmetiikkaan yleensäkin. Parasta näissä lakoissa nimenomaan on se kestävyys ja se että lakka kuivuu äkkiä. Vielä noista sävyistä ei oo löytynyt ehdotonta lempparia, mutta onneks noi on sen verran edullisia että voi ostaa useammassakin värissä ;)

  • Näissä lakoissa on kyllä kaikki kohdillaan; niin hinta, sävyt kuin kestävyyskin. Tuo nopea lakan kuivuminen on myös erinomainen ominaisuus! :)<3

 6. Meikäläinen kynsilakkafriikkinä innostui täysin tästä !! Niin herkullisia värejäkin, kyllä on melkein pakko noita kokeilla :)

  • Näitä lakkoja kannattaa ehdottomasti testailla jos kynsien lakkailusta on innostunut! Lakat ovat niin huippukestäviä, että olen satavarma, että tykästyt näihin kovasti! :)<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>